Wie zijn onze klanten?

Quotes van onze klanten:

CEO of Smeding Groenten en Fruit

“2 jaar geleden stond ons bedrijf op een kruispunt. Wij werden klant bij New Growth Strategies waarbij Joost van Gelder ons op een stimulerende en uitdagende manier begeleid naar een nieuwe succesvolle richting. Hij daagde ons uit over de status quo, gaf ons vertrouwen en vertrouwen om keuzes te maken met behulp van de OGSM-methodiek. OGSM maakt keuzes expliciet en meetbaar. Sindsdien zijn we resultaatgerichter en wendbaarder dan ooit en gebruiken we de OGSM-methodologie als leidraad bij keuzes en dagelijks werk met regelmatige beoordelingen om de zaag te slijpen.”

Ondernemer, voormalig Senior Vice President Marketing & Format Management, Albert Heijn

“De OGSM-methodiek is een doeltreffend middel om scherpe keuzes te gaan maken en zo impactvol leiding te geven. Ik ken geen betere methode die zo simpel en effectief helpt om de keuzes inzichtelijk te maken. Ik weet zeker dat OGSM een juiste keuze is. Dus aan de slag nu... als je durft!”

CMO HMSHost International

“Om in 19 landen eenzelfde strategie te volgen, is het belangrijk om het proces en uiteindelijke doel duidelijk te hebben. OGSM helpt ons waar ook ter wereld in het wereldwijde Marketing & Communicatieteam naar hetzelfde doel te werken. De resultaten zijn zichtbaar en meetbaar op basis van feiten en niet op basis van onderbuikgevoel. Joost van Gelder helpt ons met het maken van de scherpe soms lastige keuzes en weet het team te motiveren hiermee aan de slag te gaan.”

Chairman KNVB, voormalig CEO Endemol

“OGSM forceert keuzes - wat doen we wel en wat doen we niet (meer). Het focust daardoor onze tijd en energie op zaken die er echt toe doen.”

Directeur Retail, Heineken Nederland

“De logische opbouw van de methodiek dwingt je om met elkaar de discussie te voeren en echt scherp te kiezen. Ook kun je goed monitoren of je op de goede weg bent, en bijsturen, indien nodig. Ik gebruik de OGSM-methodiek nog steeds en ben ervan overtuigd dat OGSM, mits goed toegepast, personen, teams en bedrijven echt verder helpt.”

CEO Euro Pool Group

“OGSM is een gemakkelijke en pragmatische tool om strategie te laten werken. Met OGSM controleren we de voortgang van de gewenste resultaten. Dit is belangrijk voor ons bedrijf en zijn divisies omdat ze in heel Europa actief zijn. Prioriteiten en actieplannen, gebaseerd op de strategieën, worden vastgesteld in OGSM en worden elk kwartaal beoordeeld. Nieuwe groeistrategie helpt ons om onze doelstellingen en gewenste resultaten te bereiken. Daarnaast motiveren ze het leiderschapsteam om deel uit te maken van die reis en snel te handelen als er veranderingen nodig zijn. OGSM heeft ons ondersteund om jaar op jaar groei te realiseren.”

CCO Eneco

"Ik ben een fan en supporter van OGSM omdat de methodologie strategie-uitvoering mogelijk maakt: 1) De structuur en het proces van OGSM dwingt jou en je team om scherpe keuzes te maken en de strategie heel duidelijk te definiëren zonder vage ambities en compromissen. 2) Het definiëren en meten van de strategie en acties in 'wat' en 'hoe' is een sterke manier om te zien of je de juiste dingen doet en geeft richting waar en hoe de aanpak aan te passen terwijl je de doel-likes bereikt. 3) Cascade van OGSM's naar sub-OGSM's voor teams en afdelingen helpt om de strategie consistent en effectief te implementeren en te cascaderen in een organisatie die altijd een enorme uitdaging is. Met andere woorden, OGSM helpt echt om strategie te laten werken”

CEO Etos

"Voor mij is de OGSM-methodiek een sterk instrument om de strategie te definiëren en vervolgens te communiceren en te implementeren via de organisatie. Het maakt een strikte formulering van de richting mogelijk en vergemakkelijkt een coherente cross-functionele uitvoering. Ik werkte met Marc in mijn vorige baan bij Albert Heijn en nu bij Intergamma. Met zijn scherpe geest helpt hij mij en het team om de juiste keuzes te maken en hieraan vast te houden. Het zorgt voor focus, toont resultaten en stimuleert tegelijkertijd de teamgeest.”

CEO Hema

“Het kennen van het karakter van je merk blijkt heel veel richting te geven aan de hele organisatie over hoe en in welke toon je met de klant wil communiceren”

Cases: