Op zoek naar een unieke positionering voor Vitaminstore

Bij Vitaminstore draait alles om het genieten van het leven. Of je nu actief wil zijn in het weekend, of een momentje voor jezelf pakt om energiek aan de maandag te beginnen, Vitaminstore staat altijd klaar met het beste advies en de hoogste kwaliteit voedingssupplementen en natuurlijke huidverzorging. Want de overtuiging is dat je pas echt leeft als jij er iedere dag alles uit haalt.

De uitdaging voor Vitaminstore lag in het vinden van een positionering die de diverse waarden van het merk omvatte. Enerzijds was er de wens voor specialistische waarden in de branche, maar anderzijds de zoektocht naar naar een geluid voor Vitaminstore dat hen uitgesproken en uniek maakt.

Om tot een consistente richting voor het merk te komen zijn we opzoek gegaan naar de essentie van het merk. Middels onze BrandPositioningTest© hebben we onderzoek gedaan naar het merk Vitaminstore en wat intern in de organisatie leeft en makkelijk door te vertalen is. Door het credo “Live More” als leidraad te nemen voor alle merkdocumenten van Vitaminstore, hebben we toegewerkt naar een pragmatische positionering die naadloos aansluit bij het levenslustige karakter van Vitaminstore. 

Het resultaat is een heldere positionering en merkgids die heeft geleid tot een solide basis voor alle communicatie (zie voorbeelden onderaan deze pagina). Door op een levendige manier naar de branche te kijken, onderscheidt Vitaminstore zich van de meer traditionele concurrenten. Zo wijst Vitaminstore op een passievolle manier de weg in de wereld van supplementen, vitamines en huidverzorging, waarmee de doelgroep meer uit het leven kan halen.

Van:

Naar: