Ons team

Joost van Gelder
CO-FOUNDER & MANAGING DIRECTOR

Positieve kritische vernieuwer
Brengt merken en organisaties verder door focus en energie te realiseren. Business strateeg. Daagt directies en organisaties uit en maakt daarbij gebruik van zijn verbindende vermogen. Heeft een rugzak met 10 jaar in FMCG en Foodretail: Procter & Gamble, Albert Heijn en Marqt. Voorzitter van de NIMA Internal Branding Groepering. Foodie en oprichter van Smeris Pindakaas. Geniet van duinen en strand met familie en speelt hockey met vrienden.

Linda Rutten New Growth Strategies

Linda Rutten
DIRECTOR

Energieke strategisch bouwer en verbinder
Grondig en slim in het ontwikkelen van merkpositioneringen en strategieën die echt van de grond komen. Combineert het vermogen om snel tot de kern te komen met het creëren van draagvlak bij en tussen stakeholders. Strateeg met ervaring in kwaliteitsmanagement, projectmanagement en marktanalyse o.a. bij TNO en Datamonitor (UK). Familiemens die haar baan met veel plezier combineert met het managen van een energiek gezin.

Marloes Garben
PARTNER

Creatieve merkstrateeg en brandbuilder
Zoekt verbinding tussen brand, consumer & trends om tot unieke proposities te komen. Ruim 10 jaar FMCG ervaring in binnen en buitenland: verantwoordelijk voor grote Unilever mass brands (o.a. Persil UK) en nieuwe strategische merken onder Unilever Prestige en Ventures (o.a. Dermalogica). Passie voor purpose driven brands; 5 jaar ondernemer en co-founder van het duurzame e-commerce platform SCOON. 

Randy van Essen
PARTNER

Brandmarketing specialist puur sang
Ruim 20 jaar ervaring bij grote merken als BP, T-Mobile en Reebok. Voor zijn overstap naar New Growth Strategies werkte Randy als Chief Marketing Officer bij het surfmerk O’Neill. In binnen- en buitenland vervulde hij directiefuncties op het gebied van merkpositionering, marketingstrategie en communicatie. Hij gelooft in duurzame groei door gewaagde maar ook gedegen keuzes te maken. 

Joost Niepoth
PARTNER

Gepassioneerd en ervaren
Marketing & communicatie professional met meer dan 25 jaar ervaring aan zowel klanten- als bureauzijde. Pragmatische strateeg. Veelzijdig, allround, denker en doener. Helpt bedrijven graag verder met strategie en realisatie. Actief binnen NIMA als bestuurslid BtB commissie en als coach binnen Career Booster programma. In zijn vrije uurtjes veel op tennis- en golfbaan te vinden.  

Lara Molendijk
SENIOR BRAND CONSULTANT

Gepassioneerd en strategisch merkenfan Analytisch en gedreven in het komen tot de kern van een merk. Stopt niet bij een papieren advies. Bouwt samen met klanten en medewerkers aan het tot leven brengen in de praktijk en is pas tevreden als het merkbaar wordt voor klanten. Neemt anderen energiek mee, verbind en inspireert met passie voor sterke merken. Merkenfan geworden door haar baan als productie manager bij Trouw Amsterdam. Na een verdiepende MBA als merkstrateeg aan de slag gegaan. Ervaring aan zowel communicatie als strategie zijde. Is het meeste thuis op haar fiets in Amsterdam.

Jasper Duijf
BUSINESS STRATEGIE CONSULTANT

Een strategische denker met creatieve skills en een ondernemende mindset In marketing gerold door het starten van een bureau in video en branding. Krijgt energie van het doorgronden van zowel merken als mensen, het spotten van kansen en het aandragen en ontwikkelen van creatieve ideeën en oplossingen. Altijd bezig. Groot dromen, serieus plannen, blijven groeien. Passie voor Italië, lekker eten en goede wijn. Leest graag boeken of onderneemt in smaakvolle broodmixen via mybread.nl. Haalt voldoening uit het samen winnen. Behalve met squash. 

Naut Scholtens, Brand Strategist, New Growth Strategies

Naut Scholtens
BRAND CONSULTANT

Strateeg met oog voor creativiteit
Bij New Growth Strategies terecht gekomen vanuit de media wereld. Na het maken van advertenties voor verschillende B2B en B2C partijen op allerlei platformen opzoek gegaan naar een strategische uitdaging waar zijn hart sneller van gaat kloppen. Van jongs af aan al bezig met reclame en merken. Echt met de paplepel ingegoten. Altijd opzoek naar de juiste inzichten om te bouwen aan merken die mensen raken en wat met je doen. 

Guillemette Verdonk
JUNIOR BRAND CONSULTANT

Positieve en energieke consultant
Vanuit de economische en consumentenpsychologie de merkenwereld ingedoken. Met een scherp oog voor detail en een passie voor het bouwen van sterke merken, brengt ze haar onmiskenbare verfrissende energie in elke opdracht die ze aanpakt. Haar vastberadenheid en creativiteit vormen de drijvende kracht achter haar vermogen om merken te doen bloeien en groeien. Houdt van koken, afspreken met vrienden en is niet bang om bij de karaoke de microfoon te pakken.

Vacatures

Jij?
ONZE NIEUWE TOPPER

Echt een versterking!
Bekijk snel onze vacatures en word onderdeel van ons geweldige team! 

koffie met een van ons? ☕️