Ons team

Marc van Eck

CO-FOUNDER & CEO

Inspirerende en scherpzinnige challenger
Authentiek en kritische visionair die snel tot de kern komt en je raakt. Al 18 jaar top adviseur op board level op het gebied van merk en organisatiestrategie. Tevens auteur van diverse bestseller managementboeken, zoals ‘businessplan op 1A4’. Ook ondernemer in koffie (Medellin Secret), tassen (Spikes and Sparrow) en ondergoed (I AM TORO), voorzitter van de Register Marketeers, juryvoorzitter bij de Effies en Dutch Marketing Awards en initiatiefnemer van de internal Branding Groepering van het NIMA.

Joost van Gelder

CO-FOUNDER & MANAGING DIRECTOR

Positieve kritische vernieuwer
Brengt merken en organisaties verder door focus en energie te realiseren. Business strateeg. Daagt directies en organisaties uit en maakt daarbij gebruik van zijn verbindende vermogen. Heeft een rugzak met 10 jaar in FMCG en Foodretail: Procter & Gamble, Albert Heijn en Marqt. Voorzitter van de NIMA Internal Branding Groepering. Foodie en oprichter van Smeris Pindakaas. Geniet van duinen en strand met familie en speelt hockey met vrienden.

Linda Rutten

DIRECTOR

Energieke strategisch bouwer en verbinder

Grondig en slim in het ontwikkelen van merkpositioneringen en strategieën die echt van de grond komen. Combineert het vermogen om snel tot de kern te komen met het creëren van draagvlak bij en tussen stakeholders. Strateeg met ervaring in kwaliteitsmanagement, projectmanagement en marktanalyse o.a. bij TNO en Datamonitor (UK). Familiemens die haar baan met veel plezier combineert met het managen van een energiek gezin.

Joost Niepoth

PARTNER

Gepassioneerd en ervaren
Marketing & Communicatie professional met meer dan 25 jaar ervaring aan zowel klanten- als bureauzijde. Pragmatische strateeg. Veelzijdig, allround, denker en doener. Helpt bedrijven graag verder met strategie en realisatie

Actief binnen NIMA als bestuurslid BtB commissie en als coach binnen het Career Booster programma. In zijn vrije uurtjes veel op tennis- en golfbaan te vinden.

Alexandra Huizer

PARTNER

Creatieve en energieke uitdager
Een strateeg met creatieve denkkracht en veel sociale teamgeest. Ze denkt graag out of the box en met haar aanstekelijke enthousiasme wil ze de beste ideeën uit mensen naar boven halen.
Ruim 15 jaar internationale ervaring op het gebied van merkpositionering, marketingstrategie en communicatie bij multinationals in o.a. FMCG, Retail en Food. Door te kiezen voor een cultureel relevante en onderscheidende positionering met een consistente doorvertaling, wordt een merk geloofwaardig voor zowel de klant, consument en medewerkers. Sportfan, is zelf een fanatieke tennisser en geniet van lekker eten.

Lara Molendijk

SENIOR CONSULTANT

Gepassioneerd en strategisch merkenfan

Analytisch en gedreven in het komen tot de kern van een merk. Stopt niet bij een papieren advies. Bouwt samen met klanten en medewerkers aan het tot leven brengen in de praktijk en is pas tevreden als het merkbaar wordt voor klanten. Neemt anderen energiek mee, verbind en inspireert met passie voor sterke merken. Merkenfan geworden door haar baan als productie manager bij Trouw Amsterdam. Na een verdiepende MBA als merkstrateeg aan de slag gegaan. Ervaring aan zowel communicatie als strategie zijde. Is het meeste thuis op haar fiets in Amsterdam.

Marloes Ploeg

CONSULTANT

Pragmatisch en betrokken

In de reclamewereld gestart en kon de diepere merkenkennis niet weerstaan. Leest tussen de regels door en maakt theorie praktisch toepasbaar.

Zo kan iedereen binnen de organisatie zich het merk eigen maken. Daarnaast bedenker en maker van mooie taartjes.

Emily van Waardenburg

CONSULTANT

Een positief ingesteld en energiek gezelschapsmens
Met haar achtergrond in persuasive communication haalt ze energie uit het begrijpen van en het inspelen op de reactie van mensen op overtuigingstechnieken. Haalt hierom ook veel kracht uit het sparren met anderen en eerlijke ongezoute feedback.

Zit daarnaast niet vaak stil. Vaak in de weer met sporten, uitgebreide daguitjes met vrienden, muzikale bezigheden, kooksessies etc.

Jasper Duijf

CONSULTANT

Een strategische denker met creatieve skills en een ondernemende mindset

In marketing gerold door het starten van een bureau in video en branding. Krijgt energie van het doorgronden van zowel merken als mensen, het spotten van kansen en het aandragen en ontwikkelen van creatieve ideeën en oplossingen. Altijd bezig. Groot dromen, serieus plannen, blijven groeien. Passie voor Italië, lekker eten en goede wijn. Leest graag boeken of onderneemt in smaakvolle broodmixen via mybread.nl. Haalt voldoening uit het samen winnen. Behalve met squash.

Tessa Schneemann

CONSULTANT

Creatieve strateeg met economische achtergrond

Na haar studie Economie en BA bij grote retailers gewerkt en daar de liefde voor mooie merken ontwikkeld. Is een aanpakker, deinst niet terug voor uitdagende vraagstukken.

Heeft een half jaar in Parijs gewoond, een boek geïllustreerd en geniet bovenal als geboren Amsterdammer van de stad.

Sofie van Eeden

CONSULTANT

Een echte creatieve doorpakker

Ze komt uit de start-up wereld, waar ze gelijktijdig haar Master Strategische Marketing heeft volbracht. Als een echte opportunity spotter, ziet ze overal kansen en vertaalt die naar strategische doelen en plannen. Vanuit een bron vol energie staat ze klaar voor elke start. Ze droomt groot en gelooft dat alles mogelijk is, the Sky is the Limit.
Geniet van het bourgondische leven met vrienden en familie. Is te spotten in Amsterdam op haar rode fiets.
Sofie mag dan klein zijn, maar haar daden zijn groot!