Nieuwe propositie Karwei. De bouwmarkt met smaak

De enige formule voor klussen én inrichten van A tot en met Z.

PERSBERICHT KARWEI

Leusden, 21 september 2020

Mensen voelen zich beter als ze mooi wonen, en dat gunt Karwei iedereen.

Daarom komt Karwei met een aangepaste propositie: ‘De bouwmarkt met smaak’. De bouwmarkt claimt daarmee drie domeinen: aanpassen (klussen), aankleden en afstylen (inrichten). Klanten kunnen voor alle klus- en inrichtbehoeftes bij Karwei terecht. Mooi wonen mogelijk maken voor iedereen, dat is waar de vernieuwde marketingformule om draait. Karwei zet hierin het huis centraal en claimt deze met de nieuwe TV-commercial. Daarin staat de transformatie en het meebewegen van je huis centraal.

Vanaf deze week is de najaarscommercial, mét de nieuwe propositie, te zien op TV en online.

 Najaarscampagne

De nieuwe propositie, de najaarscampagne en de uitrol van de vernieuwde formule op de winkelvloer, kwamen tot stand in co-creatie met New Growth Strategies, TBWA\Neboko, Socioboko en Dedato. Mediastrategie door Mindshare (Emiel Spies en  Plausch Terluin) en iProspect (Co van Kempen en Suzanne Pennington de Jongh).

Het team van bureaus werkte nauw samen met Mariëlle Rooswinkel (Manager Marketing Communicatie & Formule), Lisa-Marie Klap (Brand & PR manager) en Michelle van Dijk (Brand & Content Coördinator) van Karwei. De media-inzet voor de campagne bestaat uit RTV, OOH, PR, tagons, online video-, social-, youtube- en display advertising.

Bekijk de nieuwe najaarscommercial van Karwei.

Over Karwei

 

Karwei is dé bouwmarkt met smaak. We weten niet alleen alles van klussen, maar ook van inrichten. We volgen woontrends op de voet en maken deze bereikbaar voor iedereen. Bij ons vind je jouw favoriete gordijnen, vloer, wand en lamp en zie je hoe je die met verschillende meubels combineert. In één stijl, waardoor ze elkaar versterken. En voor de creatievelingen heeft Karwei mooie DIY ideeën om het helemaal eigen te maken.

Karwei is sinds 1975 een franchiseformule. Franchisegever is Intergamma B.V., gevestigd in Leusden. De Karwei-bouwmarkten zijn eigendom van zelfstandige ondernemers, de franchisenemers. Karwei is met haar 132 vestigingen, waarvan er veel op zondag open zijn, altijd dichtbij. En altijd online.

Voor meer informatie en interviewaanvragen kunt u contact opnemen met:

Karwei

Lisa-Marie Klap
E-mail: l.klap@intergamma.nl

LEWIS

Kirsten Spoelstra en Vivianne Eckl
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: karwei@teamlewis.com