Wat is NGS Express?

NGS Express biedt compacte strategie (OGSM) en (merk) positioneringstrajecten aan voor start-ups, scale-ups en ambitieuze kleinere organisaties 

We helpen klanten met de ontwikkeling van hun strategie en merk. Op een effectieve wijze; daarom Express!

Hoe pakken wij het aan?

De aanpak is snel, efficiënt en maakt gebruik van de ervaring, modellen en methodieken van New Growth Strategies*. We helpen klanten met de ontwikkeling van hun strategie en merk. We begeleiden klanten ook, indien gewenst, met de realisatie hiervan.

NGS Express werkt met een menukaart met vaste prijzen en bedient klanten vooral online of vanuit de inspirerende co-creatie locatie MidWest in Amsterdam.

*Als zelfstandig bureau in het creatieve netwerk van TBWA\Worldwide focust New Growth Strategies op strategie, positionering en activatie hiervan.

NGS Express

Onze visie op merkpositionering
en strategie

Positionering Bij NGS-Express weten we dat merken met een duidelijk karakter succesvoller zijn dan merken die van alles wat hebben. Door het merk duidelijk vanuit één karakter te positioneren versterk je de herkenbaarheid van en het vertrouwen in het merk. Daarnaast geeft een duidelijke positionering richting aan de dingen die je doet. Van communicatie tot gedrag en processen.

Strategie Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat het maken van een goed, strategisch plan niet eenvoudig is. Wij geloven echter niet in traditionele consultancy, die adviseert wat te doen. Wij staan voor het co-creëren met behulp van alle kennis die klant bezit, gecombineerd met onze modellen, ervaring en uitdagende mentaliteit.

Inspiratie, begeleiding & co-creatie

Top dienstverlening, afgestemd op de behoefte van kleinere, wendbare organisaties, met korte doorlooptijden.

Merkpositionering maakt het verschil

Door het merk duidelijk vanuit één karakter te positioneren versterk je de herkenbaarheid van en het vertrouwen in het merk.

Meer weten over hoe wij groei kunnen versnellen?

Wij vertellen graag meer hoe we kleine organisaties helpen hun ambities te verwezenlijken.