NGS Express

Small companies deserve big strategic power

Strategische kennis en creativiteit die wordt ingezet voor topondernemingen, speciaal voor kleine organisaties met grote ambities. NGS-Express biedt compacte strategie sessies (met als resultaat een strategisch plan op 1 A4), bouwt samen met klanten aan een onderscheidende merkpositionering en ontwikkelt creatieve communicatie concepten.

Joost Niepoth
Partner NGS-Express

“Een pragmatische aanpak die past bij kleine organisaties.
Kleinere organisaties hebben behoefte aan een hands-on aanpak, een betaalbare prijs, zonder concessie te doen aan kwaliteit. Ik ben blij dat we met NGS-Express deze topkwaliteit voor hen bereikbaar maken”

Business strategie

Pragmatisch de richting van je business vaststellen. Dat is het begin van optimale groei. Samen maken we een strategisch plan (op 1 A4!) volgens onze beproefde OGSM-methode.

Merkpositionering

Kies voor je merk de marktpositie die de meeste kans op succes biedt. Met de kennis en modellen waarmee we al vele ondernemingen verder hielpen, creëren we een onderscheidende positionering voor jouw organisatie.

Creatief concept

Impactvolle en inspirerende communicatie begint bij een helder concept. Wij ontwikkelen concepten die naadloos passen bij het merk, de doelgroep en de kanalen.

Waarom kiezen voor NGS-Express?

GROEIVERSNELLER

Onze dienstverlening is erop gericht om in korte trajecten, maximale impact te bereiken. Bij start-ups, scale-ups en andere kleine organisaties kunnen we met onze kennis en ervaring snel waarde toevoegen en een bijdrage leveren om de groei te versnellen.

Inspiratie, begeleiding & co-creatie

Wij staan voor het co-creëren van een strategie door alle kennis van de klant te combineren met onze expertise en uitdagende mentaliteit. Om de strategie te laten werken, gebruiken we de bewezen en succesvolle OGSM methodiek.

Merkpositionering maakt het verschil

Door het merk duidelijk vanuit één karakter te positioneren versterk je de herkenbaarheid van en het vertrouwen in het merk. Een duidelijke positionering geeft daarnaast richting aan de dingen die je doet. Van communicatie tot gedrag en processen.

Inspirerend creatief concept

NGS Express biedt klanten, op basis van de ontwikkelde strategie, sterke communicatie-concepten. Met keuze uit twee of drie richtingen en uitgewerkt in een aantal middelen. De homepage van een website, een social-mediapost of een advertentie bijvoorbeeld; net waar de klant behoefte aan heeft.

Koffie?

Ben je op zoek naar groei? NGS Express helpt je graag om dit te realiseren, dus bel of mail ons gerust voor een oriënterend gesprek