New Growth Strategies en E-Expansion slaan de handen ineen om bedrijven online nog sterker te positioneren

Beide bedrijven richten zich op het realiseren van lange termijn groei bij klanten. New Growth Strategies helpt met merkpositionering, bedrijfsstrategie en interne activatie hiervan. E-Expansion helpt om deze positionering door te vertalen in het digitale landschap door onder andere met SEO de online vindbaarheid van deze bedrijven te boosten. Dat is niet nieuws, maar de samenwerking is een nieuwe stap!

E-Expansion is opgericht door Jeroen Adriaans. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce en is succesvol met eigen ondernemingen als Undiemeister. “Veel bedrijven kunnen zich nog veel beter positioneren op het gebied van SEO. Een merk moet wel gevonden worden op de juiste termen. Op het moment dat het duidelijk is waar een merk voor staat, dan kunnen wij dit ook zo inrichten” legt Adriaans uit.

“Een groot aantal bedrijven weten nog niet goed hoe ze zich op de juiste manier, bij de juiste doelgroepen en op de lange termijn digitaal moeten positioneren. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen”, vertelt Marc van Eck, CEO New Growth Strategies. “Met onze propositie NGS Express helpen wij start-ups en scale-ups om zich beter te positioneren en zo klaar te maken voor de volgende groeifase. Onze samenwerking met E-Expansion versterkt onze NGS Express propositie doordat wij bedrijven nu ook in de digitale doorvertaling kunnen ondersteunen.”

Over E-Expansion

E-Expansion is een jong en dynamisch bureau van ervaren consultants op het gebied van E-commerce. E-Expansion begrijpt businessmodellen, heeft kennis van SEO en E-commerce. Alles is gebaseerd op data en vormt voor ons daarmee de belangrijkste vorm van informatie. E-commerce data wordt omgezet in commerciële kansen om bedrijven te laten groeien. Innovatie zit in het DNA van het E-Expansion team. In het Innovationlab worden nieuwe ideeën gecreëerd en een selectie van de beste ideeën wordt door E-Expansion doorontwikkeld en in de markt getest. Voorbeelden hiervan zijn Undiemeister, Dryly en Het Gezinsleven.

Over New Growth Strategies

Organisaties laten groeien, dat is de ambitie van New Growth Strategies. De Business & Brand consultancy focust op bedrijfsstrategie, merkpositionering en de (interne) activatie hiervan. Met de OGSM-methode en eigen modellen en aanpak die o.a beschreven zijn in onze boeken ‘karaktervol positioneren’, ‘businessplan op 1A4’ en ‘het succes van Internal Branding’ creëert New Growth Strategies gezamenlijk een onderscheidende positionering, een scherpe strategie vol kiespijn en een cultuur die aansluit op de positionering en strategie. Dit doet New Growth Strategies voor klanten als Etos, Achmea, Rode Kruis, Karwei en HEMA. New Growth Strategies is een zelfstandig bureau in het creatieve netwerk van TBWA\Worldwide.