Ons aanbod masterclasses

OGSM

Tijdens deze masterclasses leer je hoe de beproefde OGSM-methode werkt, scherpe keuzes maakt en hoe je jouw visie vertaalt naar actie. Je gaat na afloop van de masterclasses naar huis met een concreet actieplan.

De masterclasses zijn bedoeld voor iedereen die in zijn/haar organisatie (zowel commercieel, not for profit of publiek) nieuwsgierig is hoe OGSM toe te passen in zijn of haar werk. De training is minder geschikt voor consultants, trainers en anderen die OGSM voor commerciële doeleinden willen aanwenden.

1. KENNISMAKEN met OGSM
Je leert OGSM kennen, stelt een POWERSWOT op en oefent met jouw eigen Objective.

2. MASTER in OGSM
Je verbetert jouw eigen opgestelde OGSM, werkt aan het juist gebruiken van de OGSM techniek. Daarnaast leer je hoe je op verschillende manieren OGSM kan cascaderen in een organisatie.

3. AGILE OGSM
Een OGSM, businessplan op 1 A4 opstellen is 1, de uitvoer is een ander. In deze derde workshop leer je hoe je in een snel veranderende wereld jouw plan continue kan bijsturen en verbeteren op basis van de behaalde resultaten.

Interesse om met je team of organisatie aan deze masterclasses deel te nemen? Stuur een berichtje naar info@newgrowth-strategies.com.

Masterclass Internal Branding

Je merk scherp definiëren, is de eerste stap. Er vervolgens voor zorgen dat het door alle medewerkers dagelijks wordt waargemaakt, is een tweede.
Wanneer cultuur en merk hetzelfde zijn, maakt een bedrijf binnen waar wat het buiten belooft en andersom. Hierdoor worden klanten en medewerkers fan èn wordt een goed bedrijf een sterk merk!

Lara Molendijk neemt je in deze pressure cooker Masterclass mee in hoe internal branding jouw merk succesvoller maakt. Waarom is het belangrijk? Hoe pak je dit aan? Aan de hand van sprekende voorbeelden en het Internal Branding fasenmodel, bespreekt Lara de praktijk van Internal Branding.

Ben je op zoek naar een heldere aanpak, inspiratie en advies hoe je jouw organisatie meeneemt in het belang van Internal branding? Stuur een berichtje naar info@newgrowth-strategies.com 

Masterclass