Marloes Garben (oud Unilever en oprichter e-com platform Scoon) nieuwe partner New Growth Strategies

Amsterdam, 28 september 2023 – Merkadviesbureau New Growth Strategies, onderdeel van TBWA\NEBOKO, kondigde vandaag de aanstelling van Marloes Garben aan als partner. Ze zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en verfijnen van merkstrategieën, met een specifieke focus op merk proposities en innovaties.

Marloes brengt meer dan 10 jaar ervaring in FMCG met zich mee, zowel binnen als buiten Nederland, waaronder bij gerenommeerde bedrijven zoals Sara Lee / Douwe Egberts en Unilever. Ze heeft 8 jaar in Londen gewerkt voor Unilever UK, Global & Prestige, waar ze verantwoordelijk was voor massamerken zoals Persil UK en strategische merken zoals Dermalogica. Daarnaast heeft ze 5 jaar als ondernemer gewerkt en was medeoprichter van SCOON, het duurzame e-commerce platform voor ‘Brands That Care’.

Over haar aanstelling zegt ze zelf: “Ik ben ontzettend blij om me bij New Growth Strategies aan te sluiten en mijn expertise in te zetten om de kracht van merkplatforms te benutten met een scherpe focus op purpose-driven en merkgedreven proposities. Sterke proposities zijn van cruciaal belang, en binnen New Growth Strategies en TBWA zullen we het verschil maken door merkpositionering effectief om te zetten in relevante proposities voor merken.”

Marloes’ specialiteiten omvatten brand strategy en brand building en ze zal zich voornamelijk richten op merkproposities, waarbij ze verantwoordelijk is voor de vertaling van een nieuwe of herziene merkpositionering naar producten en diensten op de markt. Ze benadrukt het belang van ervoor te zorgen dat de consumentenervaring in lijn is met de merkbeleving, vooral in een snel veranderende wereld waar merkloyaliteit afneemt.  

Joost van Gelder, Managing Director & mede-oprichter van New Growth Strategies: “We zijn verheugd om Marloes te verwelkomen als partner in ons team. Haar uitgebreide ervaring in FMCG, zowel nationaal als internationaal, en haar passie voor purpose driven brands maken haar een waardevolle aanwinst voor ons groeiende bureau.”