Koeckebackers maken het verschil met een purpose driven businessplan

Midden in De Baarsjes in Amsterdam, om de hoek bij New Growth Strategies staat de bakkerij van Koeckebackers. De Koeckebar. Daar houden ze van échte koeck. Daarom maken zij hun koecken met de hand, op basis van recepten die ze zelf hebben ontwikkeld. Puur, zonder kunstmatige toevoegingen. En heel erg vers.

Hoe lekker ook: die koecken zijn eigenlijk een smoesje. Want bij Koeckebackers draait het vooral om de medewerkers. Jonge mensen die gedurende hun leven in een doodlopende straat zijn beland, maar besloten hebben om het roer om te gooien. Gedurende het werk in de bakkerij nemen de KOECKEBACKERS deel aan het VOLG JE HART programma. Daarin onderzoeken zij hun talenten, dromen en valkuilen.

Door workshops, reflectiebijeenkomsten en coachingsgesprekken leren medewerkers vooral zichzelf te zijn. Dat alles in een commerciële omgeving waarbij medewerkers een volwaardig salaris ontvangen. Na het programma zijn de talenten klaar voor het zetten van een concrete stap in de richting van hun droom.

New Growth Strategies heeft Koeckebackers op weg geholpen met een krachtige OGSM zodat zij in 2021 het meest besproken Koeckmerk van Nederland zijn. Uiteindelijk wil Koeckebackers vooral een inspirerend voorbeeld zijn. Zodat nog meer bedrijven willen bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Omdat ze geloven dat iedereen de kans moet krijgen om te stralen.