Producten

Fase 3 Beleven in de praktijk

Merkwaardige challenges

In deze fase 3 is de vraag: wat is een interactieve manier om medewerkers te blijven activeren? Met de merkwaardige challenges laten we medewerkers op een laagdrempelige manier verder kennis maken met de merkwaarden. Teamleaders krijgen tools om de positionering en de merkwaarden aan hun medewerkers uit te leggen. Vervolgens geven we een aantal aan de merkwaarden gekoppelde uitdagingen om mee aan de slag te gaan en een teamgevoel te creëren.

Ambassadeursprogramma

Ambassadeurs motiveren? Met een doorlopend inspiratieprogramma stellen we geselecteerde ambassadeurs in staat om het merk verder uit dragen en over te brengen aan hun collega’s. In terugkerende bijeenkomsten delen ambassadeurs hun ervaringen en aanpak. Ze krijgen gericht tips & tricks om hun invloed te vergroten. Aangevuld met passende trainingen, bijvoorbeeld over het onbewust beïnvloeden van gedrag.

Merkwaardige toolkit

Hoe help je leidinggevenden de spirit hoog te houden? De toolkit bestaat uit praktisch en inspirerende activatie-oefeningen en gesprekstechnieken. Deze oefeningen en technieken helpen leidinggevenden om, bij voorkeur tijdens natuurlijke momenten zoals een werkoverleg of BILA, het merk levend te houden. De tijdinvestering varieert van een aantal minuten tot een dagdeel. Inclusief training om het maximale uit de toolkit te halen.