Producten

Fase 1 verklaren van het merk

Activatieplan

Welke activiteiten moet je ondernemen om de organisatie te activeren? Het activatieplan bestaat uit een serie op elkaar afgestemde activiteiten met bewezen effect. Per fase bekijken we de concrete invulling van activiteiten en planning. We maken optimaal gebruik van de bestaande overlegmomenten en communicatiemiddelen. Het plan maakt de voortgang zichtbaar en houdt de energie gedurende het traject hoog door ‘ongoing’ interne communicatie.

Kick-off

Hoe enthousiasmeer je in één keer een grote groep medewerkers? Tijdens een enthousiasmerende kick-off presentatie nemen we een grote groep medewerkers mee in het merk. Na de presentatie volgt een merkquiz en eventueel een aantal ‘games’ zodat medewerers meteen aan de slag gaan met het nieuwe merk. Ze begrijpen het WAAROM van hun merk en hun rol hierin; ze hebben kennisgemaakt met de positionering en strategie, begrijpen hoe dit voor hen werkt en zijn hier enthousiast over.

Creatief communicatieconcept

Altijd herkenbare communicatie? Met een creatief communicatieconcept ontstaan eenduidige en herkenbare uitingen voor medewerkers. We ontwikkelen het concept in lijn met de bestaande of door ons ontwikkelde positionering. Dit zetten we in als ‘drager’ van alle interne communicatie gekoppeld aan Internal Branding.