Is jouw bedrijf een magneet voor talentvolle mensen?

Wil je weten wat de kracht is van verbinding tussen jouw merk en mensen en de impact daarvan op je organisatie? Kom dan naar de inspiratiemiddag over de Rockstars Methode.

INSPIRERENDE SPREKERS

Laurens Simonse
Oprichter van Team Rockstars IT, auteur van de Rockstars Methode

Laurens Simonse is oprichter en eigenaar van Team Rockstars IT. Hij vertelt van binnenuit, en neemt je mee naar de begindagen van de organisatie. Naar wat goed werkte voor Team Rockstars IT en wat de geleerde lessen zijn. Want naast de mooie succesverhalen zijn ook die er in overvloed. Hij schreef samen met Raymond de Looze het boek ‘de Rockstars Methode’, waarin je ontdekt wat het oplevert als je je mensen radicaal op #1 zet. Het boek werd al snel een bestseller bijManagementboek.nl.   

Marc van Eck
Oprichter New Growth Strategies, Chief Growth Officer TBWA\Neboko

New Growth Strategies is een autoriteit op het gebied van merk-strategieën, wat ze onder andere voor Team Rockstars IT ontwikkelden. Je volgt een lezing onder leiding van Marc van Eck. Een Authentiek en kritische visionair die snel tot de kern komt en je raakt. Al meer dan 20 jaar topadviseur op board level op het gebied van merk en organisatiestrategie. Tevens auteur van diverse bestseller managementboeken, zoals ‘businessplan op 1A4’ en ‘karaktervol positioneren’. Voorzitter van de Register Marketeers. 

Raymond de Looze
Oprichter Double OO, auteur
van de Rockstars Methode

Co-auteur van ‘de Rockstars Methode’ Raymond is mede-oprichter van Double-OO, dat organisaties helpt een zo groot mogelijk positieve impact op hun mensen te maken. Het gevolg? Meer werkgeluk, minder verloop, minder verzuim, aantrekkelijker voor talent. Hij verzorgt een workshop om je mee te nemen in de mogelijkheden en uitdagingen aan de mensen-kant. Je leert hoe je echt inzicht krijgt in wat jouw mensen drijft, en hoe je werkgeluk en waardecreatie bij elkaar brengt. 

DE METHODE

De Rockstars methode gelooft dat je door de mens op #1 te zetten diepere relaties bouwt, meer tevredenheid creëert en daarmee betere bedrijfsresultaten boekt. 

Bij New Growth Strategies weten we dat merken met een duidelijk karakter succesvoller zijn. Door je merk duidelijk vanuit één karakter te positioneren versterk je het vertrouwen in je merk. Mensen zijn er onbewust mee bekend en dat schept een band, mensen worden loyaler.  

Kortom, binnen je organisatie zijn je mensen degenen die je merk dragen, en je merk is wat mensen bindt. Een ijzersterk duo, mits je erin slaagt dat goed en consistent neer te zetten. Maar hoe doe je dat nou op een effectieve manier? Hoe zet je mensen in hun kracht om je merk te versterken?  

MELD JE GRATIS* AAN

Laat je inspireren door de mensen die bedachten en realiseerden. Op deze middag nemen we je mee in de aanpak achter het succes van Team Rockstars IT. Verwacht een middag vol inspiratie, theorie en concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Verschillende sprekers doen een boekje open over de kansen en uitdagingen in hun vakgebied. Kortom, dit wil je niet missen.

*Er zijn 100 euro annuleringskosten verbonden wanneer je later dan 14 dagen voor de inspiratiemiddag annuleert.
*Alleen voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers

 26 juni (Amsterdam) 2024

Inloop vanaf 14:00, afsluitende borrel om 17:00

Geheel gratis!* En je krijgt zelfs een exemplaar van de boeken “De Rockstars Methode” & “Karaktervol Positioneren” cadeau!