Hallmark Benelux kiest voor ARA creative agency & New Growth Strategies 

Hallmark was op zoek naar een lange termijn campagne die mensen raakt. Maar Nederlanders zijn niet het meest emotionele volk. Om echt tot de kern te komen is de advertising strategie vertaald naar een OGSM 2.0. Het doel: een campagne die zichtbaar is en klanten met Hallmark verbindt.

Samen met ARA Creative Agency ontwikkelden we de lange termijn campagne ‘liefde voor het moment’. Een multimediale campagne met online, social, video, outdoor en TV. Een kaartje is fijn voor de ontvanger maar zeker ook voor de zender. We laten zien dat er buiten de traditionele kaart momenten, zoveel meer momenten zijn voor een kaartje. Bijvoorbeeld als iemand na heel lang weer een eerste date heeft. En niet meer precies weet hoe dat moet.    

Hallmark versterkt waardevolle relaties door mensen te inspireren hun emoties te uiten iedere dag opnieuw. De Hallmark-momentjes die al gelanceerd zijn hebben betrekking tot het ‘succes met je date momentje’, het ‘moeten we vaker doen ouwe momentje’, ‘je hebt het gewoon geflikt momentje’, maar ook het ‘ik had het niet zo bedoeld momentje’.   

Hallmark laat op deze manier zien dat er voor veel momenten aanleiding is voor een kaartje.  

“Met New Growth Strategies hebben we uitgebreid het merk opnieuw gedefinieerd. In combinatie met ARA Creative Agency konden we die strategie ‘spot on’ vertalen naar een zeer impactvolle lange termijn campagne.” 

Quote Jan Willem Koch. Managing Director Hallmark Benelux.