Onze engagement producten

Engagement

Engagement producten: Accelerator workshops

De workshops zijn ontwikkeld als digitale sessies van 90 minuten. Elke sessie bestaat uit 6 bouwstenen voor succes: verrassende inspiratie, een confronterende spiegel, eerst onderbewust beginnen, action learning, veilig dialoog en persoonlijke aandacht.

Na een voorbespreking met de team lead gaan we aan de slag. Deelnemers krijgen van tevoren een attentie toegestuurd met inspiratie en een reflectievraag. Tijdens de workshop komen we hierop terug en gaan we middels uitdagende vragen de diepte in. Iedere deelnemer loopt met een persoonlijk experiment de deur uit. Naderhand krijgen deelnemers een wrap-up met een fysiek aandenken zodat de nieuwe inzichten top of mind blijven.

Middels heldere theorie, praktische ervaring en inspirerende bevlogenheid helpen de drie sessies organisaties naar een nieuwe Engagement Match.

Workshop:
Jouw impact

Doel: Engagement van teamleden met elkaar en met de organisatie versterken door aandacht te hebben voor hoe ieder teamlid het verschil maakt.

Wat komt aan bod: Welk verschil maak jij? Wat kan je leren van collega’s? Wat is jouw ‘ste’? Wat ga jij doen waar je energie van krijgt en verschil kan maken?

Resultaat: Iedereen loopt trots de deur uit, weet waar zijn/haar kracht ligt en start een persoonlijk experiment.

Workshop:
Krachtig samenwerken

Doel: Het plezier en de productiviteit van de samenwerking als team versterken door aandacht te hebben voor de juiste voedingsbodem. 

Wat komt aan bod: Wat heb jij nodig om te floreren? Waar heb je meer van nodig? Het team wordt meegenomen in de essentiële basis voor effectieve teams. Hoe kunnen we deze basis in ons team vergroten?

Resultaat: Iedereen loopt de deur uit met handvatten voor een productieve samenwerking en een teamexperiment.

Workshop:
Betekenisvol werken

Doel: Engagement met de organisatie te versterken door de energie van betekenisvol werken aan te wakkeren.  

Wat komt aan bod: Waar sta jij voor? Hoe passen jouw waarden bij die van de purpose van de organisatie? Waar zit de match en hoe kan je die versterken? Wat ga je vanaf nu tegen iemand zeggen over wat je doet en waarom?

Resultaat: Iedereen loopt met een trots en verbonden gevoel de deur uit en een persoonlijk experiment.