“Creëer de toekomst, juist nu je stilstaat” met onze aangepaste OGSM, business plan op 1 A4 diensten.

Bericht aan MKB Nederland,

Voor veel bedrijven en ondernemers zijn het zware tijden – verschillende sectoren krijgen harde klappen. Dit vraagt veel van ons als mens: we moeten onszelf als ondernemer – maar ook als bedrijf staande proberen te houden, en tegelijkertijd opnieuw uitvinden. De moed zakt ons soms in de schoenen en dan wil je er het bijltje bij neer gooien. Maar hoe moeilijk het ook is, dit is de tijd om een nieuwe toekomst te creëren. Dit vergt samenwerking, flexibiliteit en een grote dosis creativiteit. We weten dat strategische vraagstukken in deze tijd relevanter zijn dan ooit. Het is een tijd waarin het belangrijk is om als ondernemer of bedrijf (opnieuw) richting te geven en doelen te stellen, zodat je ook vanuit thuis verder kunt werken aan een (nieuwe) stip aan de horizon.

New Growth Strategies helpt bedrijven en ondernemers al jaren met strategie en positionering. En ook tijdens deze uitdagende tijd willen wij juist graag alle ondernemers en getroffen bedrijven helpen bij het aanscherpen en/of formuleren van hun strategie.

Daarom bieden we 25 Nederlandse ondernemers die dicht zijn vanwege de coronacrisis een gratis OGSM, businessplan op 1 A4.

Daarnaast passen we ons portfolio aan zolang de crisis duurt en komen met 3 vernieuwde MKB-proposities:

Smart OGSM

Een ijzersterk businessplan op 1 A4 (!) voor jouw bedrijf en-/ of team:

· Intake interview

· 4 virtuele sessies via ‘Teams’ of ‘Zoom’ en uitwerking in OGSM businessplan op 1 A4.

· Incl. 3 maanden toegang tot je eigen businessplan op ogsmsoftware.com

· € 2.500

OGSM Masterclass

Volg een masterclass reeks over businessplan op 1 A4. Na deze sessies begrijp je de ins en outs van OGSM en heb je een aanzet voor jouw eigen businessplan.

· 4 virtuele classroom sessies via ‘Teams’ of ‘Zoom’

· Groepsgrootte: 8-12 personen

· € 250

OGSM APK

Krijg gerichte feedback op jouw businessplan.

· € 250

Incl. concrete verbeter voorstellen en interactieve call met onze consultant.

· € 750

Meld je nu aan via de buttons of bel voor meer informatie met Joost van Gelder (+31 6 13360453) of Marc van Eck (+31 6 24688254). Werkt de link niet? Stuur dan een mail naar ogsm@ng-s.nl.

“Never let a good crisis go to waste, aldus Winston Churchill.”