ARA Creative Agency & NG-S bundelen de krachten in ARA Employ, The Employer Branding Agency

ARA en New Growth Strategies hebben hun creatieve en strategische krachten gebundeld om op een unieke manier bij te dragen aan de groei van organisaties door Employer en Internal Branding. Vanaf 1 juli 2020 wordt New Growth Strategies de vaste strategische partner van ARA op het gebied van Employer en Internal Branding.

 

Winnen of verliezen

Het is cliché, maar de schaarste aan talent neemt nog steeds toe. Bovendien is er nu meer dan ooit behoefte aan inspiratie en motivatie van medewerkers, want hoe houd je medewerkers gemotiveerd en betrokken als het grootste deel thuiswerkt?

Of je nu vanuit huis of op kantoor werkt, met Employer en Internal branding maak je het verschil tussen winnen of verliezen.

 

Toonaangevend

ARA M/V is, als onderdeel van ARA, uitgegroeid tot één van de toonaangevende bureaus op het gebied van Employer Branding, met klanten als PostNL, KPMG, Erasmus Medisch Centrum, Cloetta, Kadaster en Lely.

Om deze nieuwe fase in de ontwikkeling te markeren, heet ARA M/V vanaf 1 juli 2020 ARA Employ en wordt strategisch dus versterkt door New Growth Strategies.

 

Werken aan merken in de volle breedte

In de visie van ARA Creative Agency zijn zowel goede klanten als uitstekende medewerkers essentieel voor de groei van organisaties. ARA is één van de weinige bureaus die zowel Corporate, Consumer, Employer en Internal branding onder één dak heeft.

Met ARA Employ geven wij volop inhoud aan de ambitie om bij te dragen aan de ontwikkeling van merken in de volle breedte.

 

One stop shop

ARA Employ biedt een ongekend breed aanbod producten en diensten die optimaal op elkaar afgestemd zijn. Employer en Internal Branding. Data en insights. Strategie en creatie. Contentproductie en development. Onboarding en Employee Advocacy. Trainingen en workshops. Resultaatanalyse en optimalisatie.

 

Complementair

New Growth Strategies en ARA vullen elkaar prima aan. New Growth Strategies is sinds 2019 actief op de markt van Internal Branding en herbergt, onder leiding van Marc van Eck, die Internal Branding in Nederland groot heeft gemaakt, inmiddels een team van 10 strategen. Van Eck publiceerde verscheidene boeken, waaronder de bestseller Het Succes van Internal Branding.

 

Paul Kroef. Algemeen Directeur ARA. 

“Wij geloven in de kracht van één merk. Samen met New Growth Strategies kunnen we Employer en Internal Branding maximaal laten bijdragen aan de groei van merken en organisaties.”

Marc van Eck. CEO New Growth Strategies.

“Medewerkers zijn niet alleen als professionals, maar ook als ambassadeurs belangrijk voor de groei van organisaties en de kracht van een merk. Zowel naar klanten en prospects, als naar nieuw talent.”

Heeft u naar aanleiding van dit persbericht vragen dan kunt u contact opnemen met Paul Kroef via paul.kroef@ara.nl of Marc van Eck via marc.van.eck@newgrowth-strategies.com