Alexandra Huizer nieuwe partner New Growth Strategies

Alexandra heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van merkpositionering, marketingstrategie en communicatie bij multinationals in de financiële dienstverlening, FMCG, Retail en Food, waaronder Aegon, Diageo, KFC en Koninklijke Verkade.

“Alexandra is een strateeg met creatieve denkkracht en veel sociale teamgeest. Ze denkt graag out of the box en met haar aanstekelijke enthousiasme wil ze de beste ideeën uit mensen naar boven halen”, aldus Marc van Eck, CEO van New Growth Strategies. “Het is erg leuk om eerst voor iemand te werken die daarna bij je komt werken. Bovendien geeft het een vliegende start want Alexandra heeft als klant ons werkwijze en modellen al ervaren, zowel met betrekking tot positionering als strategie”.

Alexandra deed haar brede ervaring op aan klantzijde. “Toen ik als klant samenwerkte met New Growth Strategies zag ik hoe mooi het is om aan die kant van de tafel te zitten. Vanaf nu kan ik elke dag bezig zijn met merkpositionering en strategie binnen een groep zeer gedreven professionals”.

Relevant en onderscheidend

“Door te kiezen voor de juiste positionering en doorvertaling wordt een merk geloofwaardig voor zowel de klant, consument en medewerkers. Sterke merken zijn merken die zowel relevant als onderscheidend zijn en waarvan de uitvoering consistent is. Ik bouw merken op die drie pijlers

New Growth Strategies biedt mij de kans om dit op topniveau te mogen doen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit met diverse klanten aan de slag te gaan.”